Centree maakt van kerkplein Retrocafé
Centree maakt van kerkplein Retrocafé

Centree maakt van kerkplein Retrocafé

Algemeen

Op zaterdag 8 juli organiseert Centree haar jaarlijkse zomereditie.

Van 16.00 uur tot 23.00 wordt het Kerkplein in Zierikzee omgetoverd tot één groot en sfeervol openlucht retrocafé met een programma voor jong en oud. De entree voor dit evenement is gratis.

Voor deze speciale zomereditie van Centree gaat de organisatie terug in de tijd. Terug naar de ‘good old sixties en seventies’. Een gezellige bar in retrostijl, in de openlucht! Met diverse knusse hoekjes, muziek, lekker eten en natuurlijk een goede pint. Het programma start om 16.00 uur. In geval van regen wordt uitgeweken naar de Beuze.

In het Centree Openlucht Retrocafé is het een komen en gaan van muzikanten die zorgen voor een gezellige sfeer. Er staat hoofdzakelijk muziek uit de jaren 60 en 70 op het menu. Blues, Johnny Cash covers, boogiewoogie en western swing. Wie is er niet groot mee geworden. Daarnaast neemt de huis DJ, een dame met stijl, haar complete 60s & 70s vinyl collectie mee. De spelletjes liefhebber kan zijn hart ophalen in de retro Speel-o-theek met onder andere de I’m so Retro Bingo Show, sjoelen en pim-pam-pet-pret. Ook voor de kids is er van alles te doen.

Meer nieuws