Line-up dance event Beachboom bekend
Line-up dance event Beachboom bekend

Line-up dance event Beachboom bekend

Algemeen

Een nieuw thema. Een nieuwe dresscode. Een nieuwe locatie. Beachboom 2017 is zijn vertrouwde zelf, maar in een nieuw jasje.

Op zaterdag 5 augustus vindt de 21e editie van Beachboom plaats. De Brouwersdam wordt weer omgetoverd tot hét dance paradijs van Zeeland en dit keer op een andere locatie. Het event gaat namelijk het strand op en het podium staat zelfs net aan de waterlijn. Bij deze nieuwe omgeving horen natuurlijk ook weer nieuwe namen en een passend thema.

De fans hebben er even op moeten wachten, maar de line-up is compleet. De klanken van Mike Mago, Funkerman, Santos Suarez, Cers, Erick E & ROOG, Fais en Quintino zetten dit jaar de toon. Er zitten een aantal oude bekenden tussen, maar deze maken Beachboom zo lekker vertrouwd en de dansgarantie hoog. Naast de line-up zijn het de dresscode en het thema die een nieuwe Beachboom weer bijzonder maken. Het thema van dit jaar is ‘Back to the Beach’. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de nieuwe locatie. Beachboom is 21 jaar geleden op het strand begonnen en wegens groot succes verschoven naar het asfalt. Beachboom is een ééndaags dance event op het strand aan de Brouwersdam. De 2017 editie wordt georganiseerd van 16.00 tot 01.00 uur. Tickets zijn te koop via www.beachboom.com/tickets.

Meer nieuws