Duiveland valt buiten plaats nacompetitie
Duiveland valt buiten plaats nacompetitie

Duiveland valt buiten plaats nacompetitie

Algemeen

Het seizoen  2016/2017 dreigt voor Duiveland zonder prijs te worden afgesloten. Door het 4-0-verlies tegen Tholense Boys staan de Oosterlanders na zaterdag 29 april op de vijfde plaats in de derde klasse B.

Deze notering is ontoereikend om na het reguliere seizoen deel te kunnen nemen aan de nacompetitie. In dezelfde afdeling wordt het voor SKNWK billenknijpen omtrent rechtstreeks lijfsbehoud. Zelf kwamen de Nieuwerkerkers vanwege een vrij weekend niet in actie, maar VVC'68 naderde na een zege tot op twee punten. Zowel Duiveland als SKNWK hebben nog twee wedstrijden om een en ander te bewerkstelligen cq. recht te zetten. In de vierde klasse B deed ZSC'62 haar plicht door Kwadendamme met 3-0 opzij te zetten, maar zijn de Scharendijkenaren nog altijd afhankelijk van Wemeldinge voor de tweede plaats. Deze geeft in het geval van ZSC'62 recht op de nacompetitie. Op 6 en 13 mei volgen hierover de beslissingen.

UITSLAGEN ZATERDAGVOETBAL Eerste klasse C: Kloetinge-MZC'11 3-0

Tweede klasse E: Bruse Boys-Den Bommel 2-2 (1-0 Domenique van den Berge, 2-2 Mats Willemse (penalty)

Derde klasse B: Tholense Boys-Duiveland 4-0

Vierde klasse A: Domburg-FC De Westhoek 2-6 (Delano Westerink (foto) 2, Frido Tims, Mark de Feiter, Kevin Veerhoek, Jelle)

Vierde klasse B: Waarde-WIK'57 3-0 ZSC'62-Kwadendamm 3-0 (1-0 Nicky van der Velden, 2-0 Robin Provoost, 3-0 Michiel Schipper)

 

Meer nieuws