Bruse Boys kampioen met gelijkspel in matige wedstrijd

De tweede titel in de tweede klasse E van Bruse Boys is een feit. Het kampioenschap kwam tot stand na een 2-2-gelijkspel tegen Den Bommel.

Op sportpark Volharding begon de thuisploeg vrij aardig, maar haalde ze de in de verste verte niet het niveau van vorige week tegen Serooskerke, en zette ze de Flakkeese ploeg behoorlijk vast. Het resulteerde in de 25e minuut in een rake kopbal van Domenique van den Berge uit een corner van Mats Willemse. Vijf minuten later was het al 1-1 en in de blessuretijd van de eerste helft werd 1-2. Een strafschop, die over moest worden genomen omdat de doelman van Den Bommel te vroeg bewoog, betekende in de 54e minuut de gelijkmaker namens Bruse Boys. De eerste pingel in de rechterhoek van Mats Willemse werd derhalve gestopt, de overgenomen strafschop verdween onhoudbaar in de linkerhoek. (later op deze site meer over de kampioenswedstrijd en in de papieren editie van vrijdag 5 mei ook aandacht voor het 'paarse' kampioenschap.