Finale RegioRuis in poppodium Brogum
Finale RegioRuis in poppodium Brogum

Finale RegioRuis in poppodium Brogum

Algemeen

Op zaterdag 22 april vindt de finale van RegioRuis plaats in Brogum.

RegioRuis is de contest voor jonge pop-en rockmuzikanten, singer-songwriters & bands t/m 25 jaar op Schouwen-Duiveland. RegioRuis biedt de jonge talentvolle muzikanten de mogelijkheid om podiumervaring op te doen. Juanita de Potter, Distinguished en Zumuz zullen tijdens de finale in poppodium Brogum strijden om het felbegeerde prijzenpakket.

De winnaar van RegioRuis wint een geldbedrag en optredens op het Anywave Festival in Zierikzee en bij de Zeeuwse Belofte op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen. Special act Secret Rendezvous treedt op tijdens het juryberaad. Secret Rendezvous heeft al eerder succesvol mee gedaan aan de Popronde, is verkozen tot 3FM Serious Talent, deed shows bij o.a MTV, SlamFM, 3voor12, BalconyTV, Sofar Sounds en als voorprogramma voor Yuna (US) en Hiatus Kaiyote (Aus).

Internationaal weet Secret Rendezvous ook de aandacht te trekken. Zo verkoos Coldplay het nummer ‘Secret Rendezvous’ als ‘song of the day’ op hun Hypnofeed, speelden ze in La Bellevilloise Parijs, het Soundcity Festival in Liverpool en draaide niemand minder dan Pharrell Williams ‘Better Than She Can’ in zijn radioshow op Beats 1.

In het najaar van 2017 komt eindelijk het langverwachte tweede Secret Rendezvous album ‘For Real’ uit.

Meer nieuws