Onverwachte en onterechte nederlaag Bruse Boys
Onverwachte en onterechte nederlaag Bruse Boys

Onverwachte en onterechte nederlaag Bruse Boys

Algemeen

De ploeg die Bruse Boys op sportpark Volharding als enige punten afhandig maakte, Klundert, heeft op haar eigen terrein de ploeg van trainer Marco Groeneveld verslagen met 2-1. Volgens de coach was het een onverwachte en onterechte nederlaag.

Veel kwaad kan het vooralsnog niet op de ranglijst van de tweede klasse E. Bruse Boys geniet een voorsprong van vijf punten op de eerste achtervolgers, Serooskerke en Klundert, en heeft een (uit)wedstrijd tegoed (tegen FC Axel in het paasweekeinde). In de vierde klasse B ging ZSC'62 er met een keurige 0-4-zege vandoor bij Smerdiek. Meer opmerkelijk was de doelman: Leon Weeda. Op hem werd een beroep gedaan omdat vaste doelman Raymond Bodbijl op vakantie is en stand-in Jean-Paul van der Weele geschorst was. Weeda hield zijn doel derhalve keurig schoon. FC De Westhoek kon in de vierde klasse A koploper De Noormannen geen pootje lichten omdat de thuisploeg volgens trainer Steven Seedo teveel 'respect' had voor de elf uit Westkapelle. ,,Een gelijkspel was terecht geweest." In de tweede helft raakte FC De Westhoek twee keer de lat en eenmaal de paal.

UITSLAGEN ZATERDAGVOETBAL Eerste klasse C: MZC'11-Rijsoord 2-1 (1-0 Martijn van Grunsven, 2-1 Masoud Osmanie)

Tweede klasse E: Klundert-Bruse Boys 2-1 (2-1 Michel Maaskant)

Derde klasse B: Tholense Boys-SKNWK 6-1 Duiveland-Kogelvangers 3-1 (1-0 en 2-0 Leen Dooge, 3-0 Robbert de Bruine)

Vierde klasse A: FC De Westhoek-De Noormannen 1-2 (1-1 David van der Neut)

Vierde klasse B: Smerdiek-ZSC'62 0-4 (0-1 Nicky van der Velden, 0-2 Michiel Schipper, 0-3 Robin Provoost, 0-4 Nicky van der Velden) WIK'57-OFB 4-1 (1-0 en 2-0 Harmen van den Bok, 3-1 Camiel Kleppe (foto), 4-1 Bart Boot)

Meer nieuws