Koplopers ZieZaVo lijden nederlaag

De koplopers in de eerste en tweede klasse van de ZieZaVo-competitie hebben in de laatste speelronde verloren.

De Strandloper/Ginsterveld, lijstaanvoerder in de hoogste afdeling, werd door Stella Boys/'t Centrum met 1-4 verslagen en HQ Autoservice/Haven van Renesse, bovenaan in de tweede klasse, werd verslagen door De Strandloper/Ginsterveld 2 met 4-2. Stella Boys/'t Centrum versloeg dus verrassend de koploper door de kansen veel beter te benutten. Al in de eerste helft stond het 0-2 en toen Jerome Enser in de tweede helft een strafschot benutte (0-3), was het gedaan met de ploeg uit De Westhoek. Van Oeveren/ZSC'62 won de wedstrijd vooral op de middenlijn waar de tegenstander FC Kerkwerve/'t Oliegeultje steeds balverlies leed. Het werd uiteindelijk 6-2 voor de ploeg uit Scharendijke. Deco Home Zierikzee won met 8-5 van ASZ. In de tweede klasse won Motorenboys met 6-3 van Fiets Outlet Zeeland en Vleesboerderij Boot won met 6-2 van DDEZOM. FC Hanse Staalbouw liet dure punten liggen tegen Faxe door een 0-5-nederlaag.