Logo wereldregio.nl

Gemeente promoot digitale service

De gemeenten Middelburg, Schouwen-Duiveland en Vlissingen lanceren vandaag een Facebookactie om inwoners te wijzen op het gemak van de Berichtenbox van MijnOverheid.

Door zich met DigiD aan te melden, krijgen mensen alle informatie over en aanslagen van de gemeentelijke belastingen digitaal binnen. Onder de mensen die zich voor deze service aanmelden, worden een aantal ludieke prijzen verloot die laten zien waar de gemeentelijke belastingen zoal aan worden uitgegeven. Met deze gezamenlijke actie willen de drie gemeenten een begin maken met de overgang naar digitale belastingaanslagen. Voor inwoners heeft een overgang naar digitaal veel voordelen: geen brieven en acceptgiro's meer die kwijt kunnen raken, overal altijd inzicht in de stand van zaken en een grote mate van gebruiksgemak.

Meedoen is eenvoudig: hou de Facebookpagina van je gemeente in de gaten, like en deel het bericht over de Berichtenbox en meld je aan met je DigiD en zet een vinkje voor het ontvangen van digitale post van jouw gemeente. Aanmelden voor de Berichtenbox en meedoen aan de actie kan tot en met 16 januari.