Snel internet platteland gaat definitief door

Algemeen

Voldoende bewoners en ondernemers hebben aangegeven gebruik te maken van de diensten van greenet.nl. voor snel internet en dus gaat het door. Afgelopen weken hebben zich 185 mensen ingeschreven voor een abonnement van Greenet. De vraagbundeling op SchouwenDuiveland is een initiatief van ASD en OSD, met hulp van de gemeente en enthousiaste ambassadeurs. Greenet werkt bij de aanleg van het netwerk samen met DELTA.

Mensen die zich nog niet hebben ingeschreven, hebben nog tot 15 december de kans zich in te schrijven. Daarna vervalt de korting en het actietarief dat Greenet biedt tijdens de vraagbundeling. De eerste 250 klanten maken daarnaast sowieso aanspraak op een tegemoetkoming van 200 euro van de gemeente SchouwenDuiveland. Klanten die zich voor de deadline inschrijven krijgen een financieel voordeel dat kan oplopen tot 350 euro.

Als er 250 inschrijvingen zijn, krijgen alle deelnemers 3 maanden extra korting en een aansluitgarantie. Greenet gaat de eerste fase van het netwerk zo snel mogelijk aanleggen. De eerste klanten worden vanaf 1 februari aangesloten. Iedereen die zich voor de deadline aanmeldt komt nog in aanmerking voor de vraagbundelingsactie en voorwaarden. Andre Slootmaker van ASD: ,,Bewoners van het buitengebied op Schouwen-Duiveland hebben een unieke kans om zich nu nog in te schrijven voor het unieke aanbod en de kortingen tot 15 december. Het financiële voordeel kan oplopen tot wel €350,= en ook is hetaansluittarief inclusief installatie.” Meer informatie over de vraagbundeling en de inschrijvingspagina is te vinden via de facebookpagina van snelinternetschouwen en via www.greenet.nl/schouwen

Meer nieuws