Hoofdrol Westerink in duel van koploper ZieZaVo

Delano Westerink eiste in de ZieZaVo-strijd een hoofdrol op tijdens het duel tussen De Strandloper/Ginsterveld en Stella Boys/'t Centrum.

De speler van FC De Westhoek zorgde voor een nipte overwinning voor zijn ploeg door in de laatste vijf seconden het winnende doelpunt te maken voor De Strandloper/Ginsterveld. De 3-2-overwinning lag helemaal niet voor de hand want Stella Boys-speler Dennis Dekker zorgde halverwege de tweede helft voor een 1-2-voorsprong. De Strandloper kwam er niet aan de pas maar de laatste drie minuten kreeg Westerink, nadat hij ook de eerste goal al had gemaakt, vleugels door de tweede en derde treffer voor zijn rekening te nemen. Bij het duel Van Oeveren/ZSC'62 tegen FC Kerkwerve/'t Oliegeultje waren voor eerstgenoemde ploeg de druiven wel erg zuur. Na lang met 4-3 voor te hebben gestaan was het Rody Vermue die in de laatste seconden Van Oeveren-keeper Ramon Bodbijl verraste: 4-4. Deco Home Zierikzee won met 7-5 van ASZ en klimt daarmee naar de derde plaats in de eerste klasse. In de tweede klasse kroop de nummer twee, HQ Autoservice/Haven van Renesse, door het oog van de naald. Met een achterstand van 3-1 op De Strandloper/Ginsterveld 2 leek een nederlaag onafwendbaar. Maar de veerkracht van de ploeg uit Renesse bleek sterk door in de laatste fase van de wedstrijd alsnog een 4-3-winst er uit te slepen. Koploper FC Hanse Staalbouw had geen moeite met Faxe: 5-2 en Vleesboerderij Boot won met een schrale 1-0 van DDEZOM.