Nauwere samenwerking VVV en ondernemers Renesse

Algemeen

De VVV en de Ondernemersvereniging Renesse (OVR) gaan de samenwerking intensiveren. De samenwerking heeft als doel om de gast in de badplaats Renesse beter te bedienen en de samenwerking met ondernemers verder te versterken. Een eerste stap hierin is dat VVV en OVR gezamenlijk een nieuwe medewerker zullen aanstellen.

Renesse is de belangrijkste toeristische bestemming op Schouwen-Duiveland. De badplaats heeft een actieve ondernemersvereniging en een fysiek VVV-punt. Beide organisaties maken zich sterk voor een krachtige positionering van Renesse, samenwerking met en tussen ondernemers en een optimale informatievoorziening aan de gast. In deze werkzaamheden zit deels overlap. Bovendien hebben beide organisaties geconstateerd dat ze elkaar kunnen versterken indien ze intensiever met elkaar gaan samenwerken.

De medewerkers van beide organisaties zullen samen één team gaan vormen. Taken op het gebied van informatievoorziening aan gast (zowel fysiek als digitaal), promotie van Renesse, contacten met ondernemers en de activiteiten voor Renesse Bruist zullen vanaf 1 januari 2017 gezamenlijk worden uitgevoerd. Taken kunnen hierdoor efficiënter en effectiever worden uitgevoerd.

Het huidige team met medewerkers zal worden aangevuld met een fulltime medewerker voor VVV en OVR die tevens het aanspreekpunt zal worden voor ondernemers.

Meer nieuws