Logo wereldregio.nl
Aixam houdt u mobiel!
Aixam houdt u mobiel!

Aixam houdt u mobiel!

In de showroom van Autobedrijf Van Weele glimmen niet alleen personenauto’s maar ook diverse modellen van AIXAM je tegemoet als je binnenkomt.. Je kunt ze bijna geen “autootje” meer noemen; het is niet mogelijk, maar het liefst rijd je er zo de snelweg mee op!

“Het zijn de meest betrouwbare brommobielen die je kunt krijgen”, vertelt Sebas van Autobedrijf Van Weele. De eigenaar van Van Weele wijst op de 45 KM-aanduiding op de achterklep. Voor een brommobiel is dan ook alleen een AM-rijbewijs nodig. Ook mensen die ooit een B-rijbewijs gehaald hebben, mogen een brommobiel besturen. “Steeds meer senioren die niet snel willen rijden, stappen over op een Brommobiel. Even de garage in rijden, of inparkeren is geen probleem omdat ze een stuk compacter zijn”.

Lage kosten Een ander voordeel van een brommobiel is dat er ook geen wegenbelasting betaald hoeft te worden. Daarnaast zijn de brommobielen van AIXAM uitgerust met een zeer betrouwbare en zuinige KUBOTA dieselmotor.

Klantenkring Voor veel mensen is het rijden in een Brommobiel een nieuwe ervaring “Voor de jongeren is het een prima gelegenheid om te wennen aan 4 wielen. Als ze straks voor hun B-rijbewijs gaan merken we dat ze sneller leren door hun ervaring met een Brommobiel”.

Veilig De brommobielen van Aixam gaan niet harder dan 45 KM per uur. Daarnaast is de kooi constructie getest en bleek Aixam de veiligste brommobielen te hebben die er zijn. Kortom: u zult zich altijd veilig voelen onderweg!

Prijzen en waarde. De prijzen van AIXAM starten vanaf €8.650,- en lopen op tot ongeveer €15.000,-Bovendien houdt een Brommobiel zijn waarde als hij goed onderhouden wordt. Een AIXAM wordt geleverd met twee jaar fabrieksgarantie.

Bekijk hier ons complete aanbod van brommobielen en personenauto’s.