Logo wereldregio.nl
Verdelen felbegeerde kaarten Goud voor Oud gestart
Verdelen felbegeerde kaarten Goud voor Oud gestart

Verdelen felbegeerde kaarten Goud voor Oud gestart

Met deze publicatie op de site van WereldRegio start het uitdelen van maar liefst driehonderd kaarten voor het jaarlijkse Goud voor Oud-festival in Burgh-Haamstede.

Het is donderdag 26 januari in sportcentrum Westerschouwen in Burgh-Haamstede.

De contracten met de artiesten zijn geboekt , zo laat organisator Marcel Willemse van boerderij de Molenberg weten. De tiende editie komen Willeke Alberti, Jannes, Henk Wijngaard, Annie Schilder met Jan Keijzer (oud-BZN) en de lokale artiesten Marc Canto en Frank Live. Ook Elly Geelhoed is weer van de partij met haar dansers.

,,Omdat veel afdelingen van de ouderenbond ANBO zijn opgeheven, kunnen we nu meer losse kaarten weggeven aan de mensen,” aldus Willemse. De meeste van de negenhonderd gratis kaarten worden via verzorgingshuizen en ouderenbonden verdeeld. Maar nu dus driehonderd stuks rechtstreeks voor geïnteresseerden.

Voorwaarde is dat de belangstellenden 65 jaar of ouder zijn en op Schouwen-Duiveland wonen. Met een mail naar verzoekgoudvooroud@boerderijmolenberg.nl kunnen de verzoeken vanaf nu worden ingediend. Twee per aanvraag. Wie met een groep wil komen moet dat aangeven. Alle inzenders krijgen een mail terug met informatie. Of de aanvragers ook daadwerkelijk kunnen komen, wordt 8 januari volgend jaar bekend.