Promovendus FC Kerkwerve/'t Oliegeultje koploper in ZieZaVo

In de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie is promovendus FC Kerkwerve/'t Oliegeultje koploper geworden nadat ook de derde wedstrijd werd gewonnen.

Stella Boys/'t Centrum werd met 9-2 verslagen. Ook Van Oeveren/ZSC'62 toonde tegen het tweede team van Stella Boys/'t Centrum een enorme scoringsdrift nadat het met 2-2 de rust inging. Na de pauze werd het 15-2. Mike de Voogd nam vier doelpunten voor zijn rekening en gaf drie assists. Vivars.nl won met 7-2 van ASZ. In de tweede klasse won FC Hanse Staalbouw van Vleesboerderij Boot.  In de laatste minuut scoorde de ploeg uit Nieuwerkerk de winnende goal met 6-5. Faxe verdiende de volle drie winstpunten. Dit gebeurde ook in de laatste minuten van de wedstrijd met 4-3 tegen Spuiterij Elfrink. De Strandloper/Ginsterveld 2 won met 8-4 van Motorenboys en  Fiets Outlet Zeeland won met 6-1 van DDEZOM.