Vijfde editie Roterijdag Burgh-Haamstede

Algemeen

Ondernemers op De Roterij in Burgh-Haamstede organiseren 1 oktober voor de vijfde keer op rij weer een gezellige Roterijdag

Om iedereen te laten weten welke bedrijven er op De Roterij zijn gevestigd en de mogelijkheid te geven om langs te komen wordt er jaarlijks een Roterijdag gehouden!.

Naast de speciale aantrekkelijke Roterij-acties op zaterdag 1 oktober geven de deelnemende bedrijven op De Roterij u de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Verder zijn er ook leveranciers van de deelnemers aanwezig, kunnen kinder timmeren, knutselen en zijn er veel demonstraties zoals een een echte motorzaagkunstenaar. De nieuwe Hyundai IONIQ zal in ieder geval als eerste op het eiland pronken maar ook uw konijn of cavia kan een gratis gezondheidscheck krijgen. Of raad hoeveel ballonnen er in een topoccasions zitten terwijl u een gratis airco-, herfstcheck of sterreparatie laat uitvoeren.

De ondernemers organiseren dit jaar ook een snuffelmarkt. ,,Naast de uitdagende attracties die we dit jaar hebben leek het ons leuk om ook een markt te organiseren voor iedereen. We weten uit ervaring dat bezoekers een markt erg waarderen en er zijn al hele leuke aanmeldingen om het aanbod zo breed mogelijk te maken. Ook een kraam huren of meer informatie? Stuur dan een bericht naar markt@roterijdag.nl. Opgeven kan tot 28 september,” aldus de organisatie.

De deelnemende bedrijven zijn Auto Flikweert, Autobedrijf Landegent, BHVK Leisure, Carefree Rentals, C’est la Vie Campers, De Waal Hoveniers, Dierenartsenpraktijk Schouwen-Duiveland, Formido deco bouwmarkt, Shell Tankstation De Roterij, Stichting Hippisch Zeeland, Venda Leisure Makelaardij, Vroegop Chaletbouw en Windsurf Repair. Iedereen is van harte welkom! De Roterijdag begint om 10:00 uur en is voor jong en oud. www.roterijdag.nl

Meer nieuws