Fjoertoer Renesse opnieuw uitverkocht

Algemeen

De derde editie van het wandel- en beleefevenement Fjoertoer Renesse is opnieuw uitverkocht.

Dat betekent dat op 17 september ruim 3000 deelnemers zich tijdens een wandeling in het donker gaan laten verrassen door kunst, licht en geluid op het 9km of 16km parcours. Deelnemers zijn afkomstig uit alle provincies van Nederland, België, Duitsland en zelfs Zwitserland. Vanwege de grote belangstelling is het 9km parcours enkele keren aangepast om meer deelnemers in te kunnen schrijven. Dit jaar wordt comfortabel gestart én gefinished in het centrum van Renesse. Na de tocht door de duinen, over het strand en de omgeving van het dorp kan het felbegeerde Fjoertoer speldje worden opgehaald en een foto worden gemaakt voor de selfie-wand.

De organisatie heeft weer een groot aantal objecten kunnen plaatsen die afkomstig zijn van kunstenaars, ontwerpers, de Fjoertoers Terschelling en Egmond en de enthousiaste inbreng van bewoners van Renesse. De weersverwachtingen zijn ideaal voor de wandeltocht en dat begint een traditie te worden voor de Fjoertoer Renesse.

De Fjoertoer wordt georganiseerd door de Stichting Renesse Bruist met als uitgangspunt promotie van de omgeving en de beleving van de natuur. Het centrum van Renesse wacht de deelnemers op met muziek en een sfeervol ingericht “Watermeterplein”.

Meer nieuws