MienDomus verhuist naar nieuwe locatie

Algemeen

De interieurzaak MienDomus gaat verhuizen van Havenpark 26-28 naar Havenpark 3 in Zierikzee. Dat is het voormalige pand van Sinke Komejan Makelaardij bij het Vrijpoortje. De eigenaren hebben deze onverwachte stap moeten maken omdat in het voorjaar bij mede-eigenaar Ernesto Avelino een vervelende ziekte werd geconstateerd.

Omdat het beter voor zijn herstel is, heeft hij zich uit de winkel terug moeten trekken. Aangezien de huidige vestiging te groot is om alleen door partner Sonja Pankow te worden gerund, ontstond de noodzaak om het bedrijf in te krimpen. De vestiging in Den Haag moest gesloten worden, en in Zierikzee moest de winkel naar een kleiner pand.

De steeds groeiende verkopen via internet en het geleidelijke krimpen van winkelgebieden in binnensteden is ook een reden die noodzaakt tot verhuizing. MienDomus heeft vanaf de oprichting in 2009 een stenen winkel gecombineerd met een webshop. Dat is een goede combinatie gebleken die door voortschrijdend inzicht nu wordt aangepast. De webshop wordt geheel vernieuwd en uitgebreid en wordt ook in de winkel zichtbaar gemaakt en rechtstreeks door de klant te bedienen via een flink scherm, zodat de combinatie van winkel en webshop als een eenheid kan worden ervaren.

Meer nieuws