Twaalfde editie Lions NorthSea Beach Golf
Twaalfde editie Lions NorthSea Beach Golf

Twaalfde editie Lions NorthSea Beach Golf

Algemeen

Op zaterdag 10 september zal op het strand tussen het Watergat en de Verklikkerduinen bij Burgh-Haamstede de 12e editie van het Lions NorthSea Beach Golf worden gehouden.

Dit jaarlijkse evenement van Lionsclub Schouwen-Duiveland staat ook dit jaar in het teken van sportiviteit, gezelligheid en goede doelen. De afslag zal worden verzorgd door Carla Schönknecht – Vermeulen, gedeputeerde Provincie Zeeland.

Dit jaar is de keuze gemaakt voor vier goede doelen. Twee hiervan zijn internationaal; Stichting Kukhanya Care Point en Fundacion PAZ – Holandesa. De andere twee goede doelen bevestigen de regionale betrokkenheid van de Lions Schouwen-Duiveland; Stichting Hospice Kaaskenswater en Stichting de Zeeleeuw. Bij alle goede doelen zijn meerdere Lions persoonlijk betrokken, waardoor de betrokkenheid maar bovenal de zorgvuldigheid is gewaarborgd. Ook dit jaar is het streven om een bedrag van minimaal 20.000 euro aan de goede doelen te kunnen besteden.

Lions NorthSea Beach Golf staat en valt met de bijdragen van ruim 75 lokale en regionale ondernemers. Wederom heeft WEA Accountants & Adviseurs zich als hoofdsponsor aan het evenement verbonden. Naast het bedrijfsleven leveren ook veel particulieren middels de Club van 100 een belangrijke bijdrage aan het succes van LNSGB. Overzicht goede

Meer nieuws