Nieuwe elementen bij sportschool Sportworxs
Nieuwe elementen bij sportschool Sportworxs

Nieuwe elementen bij sportschool Sportworxs

Algemeen

,,Je lichaam is je wapen. Dat heb je nodig om te overleven. Dat is al miljoenen jaren en nog steeds zo. Je moet sterke spieren, een goede conditie en bewegingsvaardigheden”, stelt Peter van de Zande van Sportworxs. ,,Hierdoor krijg je uiteindelijk een fit en bruikbaar lichaam om de dingen van alle dag aan te kunnen.”

Om dat fitte en bruikbare lijf te krijgen, is de Zierikzeese sportschool in de grote boerenschuur aan de Banninklaan het juiste adres. ,,We bestaan nu bijna vijfentwintig jaar en staan op Schouwen-Duiveland redelijk bekend als aanbieder van fitnessgroepstrainingen van hoog niveau. Daarmee zijn we altijd trendsetter geweest. We hebben altijd de beste groepstrainingen in huis die op de markt zitten.”

Dit heeft onder meer te maken meer te maken met een ervaren instructeursteam. Al jarenlang kan hij Peter van de Zande rekenen op Daniëlle van Tongeren, Ciska Soeteman, Ronald Middelhoek, Jan van Dongen, Jolanda Bolle, Liesbeth Kort en Nathan Bonnevits. Van de Zande: ,,Ik ben blij met mijn goede instructeurs”.

Hiernaast voelen de leden van Sportworxs zich erg thuis. ,,Het is een ontmoetingsplaats voor mensen. We hebben een grote club leden die hier met heel veel plezier komen sporten. Het is hier laagdrempelig en gastvrijheid vinden we heel belangrijk.”

Sportworxs staat verder bekend vanwege haar sterke spinningafdeling, maar na de zomer voegt de sportschool een aantal nieuwe elementen toe. Er komen een cursus hardlopen (cool running), bootcampactiviteiten en kickboksen voor gevorderde mannen en vrouwen. Van de Zande: ,,Na de zomer hebben we een mooi programma waarbij we hopen een aantal nieuwe leden te begroeten. We willen mensen fit en fitter maken en ze veel gezelligheid en ontspanning bieden”.

Foto: Het bijna volledige team van instructeurs van Sportworxs.

Meer nieuws