Stuut Keuken Design opent bijzondere keukenspeciaalzaak
Stuut Keuken Design opent bijzondere keukenspeciaalzaak

Stuut Keuken Design opent bijzondere keukenspeciaalzaak

Algemeen

Midden in het hart van Zierikzee opent Stuut Keuken Design vrijdag 17 juni haar tweede winkel. Het familiebedrijf, dat al vanaf 2010 actief is in de regio Zeeland en ver erbuiten, heeft in 2014 de stap gemaakt om een tweede en grotere showroom te openen.

De locatie, aan het Zierikzeese Havenpark in het voormalige gebouw van de Rabobank, is bijzonder omdat het keukenbedrijf zich in een binnenstad bevindt. Dit maakt de familiezaak in Zeeland uniek: overal zie je keukenbedrijven op bedrijventerrein zitten.

Monique: ,,Er is vraag naar meer exclusieve producten en dat er goed naar je geluisterd wordt. Wij nemen de tijd voor klanten.” Jeroen haakt er op in: ,,Er is nergens in de omgeving een vergelijkbare keukenzaak zowel qua prijs, bandbreedte en productaanbod. Kwalitatief en technisch gezien evenmin. We hebben een prijsbewust concept waarbij we flexibel zijn in maatwerk. We bouwen klantspecifieke keukens”.

Ze benadrukken dat Stuut Keuken Design, tevens gecertificeerd Bora-dealer, absoluut geen standaardproduct levert. ,,Dat merk je als je hier binnenkomt. Mensen komen binnen voor een beleving en doen hier ècht inspiratie op. Je loopt echt bij iets bijzonders binnen.”

Het gegeven Stuut Keuken Design, die ook buiten Zeeland keukens plaatst, op een bijzondere plaats zit en exclusiviteit predikt, wil niet zeggen dat de keukens onbetaalbaar zijn. ,,We zijn er echt voor alle mensen in Zeeland en proberen ze over de hele bandbreedte te helpen en het vertrouwen bij de klanten te krijgen.”

www.stuutkeukendesign.nl

Meer nieuws