Marcel Pijpstra en Up2Date gaan met de tijd mee
Marcel Pijpstra en Up2Date gaan met de tijd mee

Marcel Pijpstra en Up2Date gaan met de tijd mee

Algemeen

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Marcel Pijpstra al behoorlijk wat ervaring en heeft hij besloten op eigen benen te willen staan. Vanaf afgelopen februari doet hij dat met Up2Date Administratie.

De 26-jarige Zierikzeeënaar, geboren in Assen, had enige weerstand tegen het ‘wat meer onpersoonlijke’ karakter bij een aantal grotere accountantskantoren waar hij in totaal zeven jaar werkzaam is geweest. ,,Klantencontact staat bij mij op nummer één”, geeft Marcel Pijpstra aan. De dienstverlening van Up2Date bestaat uit het verwerken en controleren van administraties, het samenstellen en bespreken van jaarrekeningen, het voeren van de salarisadministratie en het verzorgen van alle soorten fiscale aangiften. Daarnaast kan Up2Date de rechterhand zijn voor startende ondernemers. ,,Ik kan het zelfde aanbieden als een accountantskantoor. Sommige klanten willen nagenoeg niets zelf aan hun administratie doen, deze klanten begeleid ik heel intensief, in veel gevallen bij de klant op locatie.”

Marcel Pijpstra, die kantoor aan huis aan de Schouwenbank houdt, wil zich onderscheiden door het werken met abonnementen. ,,Ik spreek een jaarbedrag af en factureer per maand. Het werken volgens een vast prijsprincipe wordt de nieuwe stijl. Klanten willen graag vooraf weten waar ze aan toe zijn. Ze stellen het op prijs als je transparant bent.”

Up2Date werkt veel met online-pakketten. ,,Het is mogelijk dat klanten mij stukken digitaal toesturen en ik deze verwerk. Veel gaat digitaal. Ik ga graag met de tijd mee. Mijn klanten hebben altijd actueel inzicht in hun cijfers” Marcel Pijpstra verleent diensten aan zowel ondernemers als particulieren.

Bezoek de website Bezoek de Facebook-pagina

Meer nieuws