Eilandelijke bedrijven houden onderhoud Zeeuwland

Algemeen

Diverse bedrijven van Schouwen-Duiveland voeren ook de komende twee jaar het reparatieonderhoud aan de huurwoningen van Zeeuwland uit.Vandaag, maandag, ondertekenen de directies van Saman uit Zierikzee, Steutel uit Zierikzee, Boogert uit Oosterland en Jumelet uit Bruinisse een nieuwe onderhoudsovereenkomst met Zeeuwland.

Sinds 2014 besteedt Zeeuwland haar reparatieonderhoud volledig uit aan haar partners Saman, Steutel, Jumelet en Boogert. De afspraken worden nu verlengd. Met de voortzetting van de samenwerking beoogt Zeeuwland haar dienstverlening samen met lokale partijen efficiënt en toegewijd te organiseren.

In het kader van de verlenging van de afspraken organiseert Zeeuwland voor de medewerkers van de contractpartners een workshop over klantgerichte communicatie. Hierin wordt met elkaar besproken wat de klanten van Zeeuwland van de medewerkers van de contractpartners mogen verwachten als het gaat over de omgang met de klant en de ambitie van Zeeuwland te werken aan efficiënte en toegewijde dienstverlening. Zeeuwland fuseert volgend jaar met Woonburg in Koudekerke.

Meer nieuws