Politie vermoedt brandstichting auto Venkelstraat
Politie vermoedt brandstichting auto Venkelstraat

Politie vermoedt brandstichting auto Venkelstraat

Algemeen

De politie doet onderzoek naar een mogelijke brandstichting in de Venkelstraat in Zierikzee.Daar gingen vanmorgen in alle vroegte twee auto’s in vlammen op, de gevel van een woning raakte beschadigd.

Rond 4.10 uur kreeg de meldkamer een melding van een autobrand. In de straat stonden twee auto’s in brand. Doordat een van de voertuigen dicht op een van de woningen geparkeerd stond sprongen de ruiten van deze woning en beschadigde de kozijnen. Daarnaast liep de woning flinke rookschade op. De auto brandde uit en een tweede voertuig raakte zwaar beschadigd. De bewoners van de beschadigde woning moesten de nacht elders doorbrengen.

De politie vermoed dat er sprake is van brandstichting en doet verder onderzoek. Was u getuige van dit incident ? Of heeft u kort voor of na de brand iets verdachts gezien in de buurt van de Venkelstraat, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 52 52 83 36.

Meer nieuws