Prijsvraag Slavenkas met reis Eendracht

Algemeen

Ook dit jaar schrijft de Slavenkas Zierikzee weer een prijsvraag uit, waarmee jongeren op Schouwen-Duiveland een zeereis met “De Eendracht” kunnen winnen.De winnaar van deze prijsvraag wordt woensdag 18 mei a.s. bekend gemaakt door de burgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland. Dit gebeurt om 19.00 uur in Grand Café “de WERF”, Vissersdijk 2a te Zierikzee.

De Slavenkas Zierikzee wil door middel van verschillende activiteiten de belangstelling voor het maritieme verleden van Zierikzee levend houden. Een van die activiteiten is het uitschrijven van een prijsvraag, waarmee jongeren in de leeftijd van 16 tot 26 jaar hun maritieme kennis kunnen testen. Iedere jongere die op Schouwen-Duiveland woont of van wie het ouderlijk huis in Schouwen-Duiveland staat, kan hieraan meedoen. De winnaar mag een reis naar eigen keuze maken met het zeilschip “De Eendracht”. Van deze tocht moet na terugkomst een reisverslag worden ingeleverd.

De prijsvraag wordt gepubliceerd in de Wereldregio en op de website van de Slavenkas (www.Slavenkas.nl) is de prijsvraag opgenomen. Inzenden is mogelijk tot uiterlijk 16 mei a.s.

Meer nieuws