ZSC'62 verovert ternauwernood tweede periodetitel
ZSC'62 verovert ternauwernood tweede periodetitel

ZSC'62 verovert ternauwernood tweede periodetitel

Algemeen

Aan het einde van het seizoen praat niemand er meer over, maar ZSC'62 verzekerde zich in de slotfase van de wedstrijd tegen Dosko van de tweede periode. Het elftal speelt derhalve na het reguliere seizoen in de nacompetitie.

De Scharendijkse ploeg van trainer Jos Kristelijn had het zaterdag tijdens de inhaalwedstrijd voor de tweede periode bijzonder lastig tegen de Bergse opponent dat niet bepaald een hoogvlieger in de vierde klasse B is. ZSC'62 moest tweemaal van een achterstand (0-1 en 1-2) terugkomen en schoot pas in vijf minuten voor tijd de winnende binnen. De 2-2 van Robin Provoost, zijn 34e alweer van het seizoen 2015/2016, viel zeven minuten daarvoor. Kristelijn: ,,Het ging zeer moeizaam. Het was geen beste wedstrijd, maar Dosko is ook best een aardige ploeg (geworden)". Voorafgaand aan de amateurwedstrijden van eerste elftallen werd er zaterdag ter nagedachtenis van de donderdag overleden Johan Cruijff een minuut stilte gehouden. Op de foto is dat geval bij de wedstrijd WIK'57-SPS.

UITSLAGEN ZATERDAGVOETBAL Eerste klasse C: Bruse Boys-VVGZ 0-2

Vierde klasse B: WIK'57-SPS 2-1 (1-1 Ferrie Berrevoets, 2-1 Camiel Kleppe) ZSC'62-Dosko 3-2 (1-1 Jos Erades, 1-2 Robin Provoost, 3-2 Dennis Louwerse)

RESERVES ZONDAGVOETBAL Zesde klasse: Ouwerkerk-Zeeland Sport 3 2-1 (1-0 Ronald van Vossen, 2-0 Ramon Durleijn) Vijfde klasse: WVV'67-sportclub Zierikzee 6-3

 

Meer nieuws