Wie zijn de RegioRidders van 2016? Doe mee
Wie zijn de RegioRidders van 2016? Doe mee

Wie zijn de RegioRidders van 2016? Doe mee

Algemeen

We zijn allemaal trots op Schouwen-Duiveland en dat dragen we graag uit. WereldRegio start met een nieuwe traditie: een onderscheiding voor RegioRidders en de lezers worden uitgenodigd kandidaten aan te dragen.

RegioRidders zijn inwoners van Schouwen-Duiveland, die door hun werk, hobby of in welke hoedanigheid dan ook Schouwen-Duiveland in positieve zin uitdragen buiten de gemeentegrenzen. Ware ambassadeurs dus, die elke gelegenheid aangrijpen om het eiland op de kaart te zetten.

In de wetenschap, dat het uitdragen van je liefde voor de streek een goede bijdrage levert aan de naamsbekendheid van Schouwen-Duiveland. Dát verdient een eilandelijke onderscheiding. Lezers kunnen personen voordragen. Stuur een mail naar redactie@wereldregio.nl en motiveer uw keuze. Uit de voorgedragen personen worden er jaarlijks vijf geselecteerd, die de versierselen behorend bij de onderscheiding krijgen opgespeld. Met een oorkonde, waarin de personen gehuldigd worden.

Insturen van suggesties kan tot maandag 11 april. De RegioRidders worden na de selectie bezocht. In de Koningsbijlage van vrijdag 22 april worden de RegioRidders bekend gemaakt. Wat WereldRegio betreft het begin van een mooie traditie.

Meer nieuws