ZieZaVo-titel bijna voor De Strandloper/Ginsterveld

De Strandloper/Ginsterveld is met de 11-1-overwinning op Stella Boys/'t Centrum 2 weer een stap dichterbij het kampioenschap van de ZieZaVo-competitie.

Van Oeveren/WIK had slechts één helft tegenstand van Vivars.nl. In de tweede helft was Van Oeveren/WIK duidelijk een maatje te groot met een forse 6-2-overwinning. Het duel (foto) van de avond was wel ASZ tegen Deco Home Zierikzee. De beide ploegen scoorde er lustig op los met het wisselen van de voorsprong. De 7-7-eindstand zorgde voor geen winnaar maar wel een leuke pot zaalvoetbal op. FC Kerkwerve/Oliegeultje is nog een duel verwijderd van de promotie en kampioenstitel in de tweede klasse. Ze rekende met 3-1 af tegen Spuiterij Elfrink en  naaste concurrent De Strandloper/Ginsterveld 2 speelde 2-2 tegen VIA Adviseurs, nadat met nog drie minuten spelen eerst VIA Adviseurs de 1-2 scoorde en De Strandloper direct weer de gelijkmaker achter de keeper van VIA Adviseurs schopte.