Zierikzeese koffie in de Biet
Zierikzeese koffie in de Biet

Zierikzeese koffie in de Biet

Algemeen

Rob Clarijs (25) uit Zierikzee is een echte koffiekenner en heeft nu zijn eigen koffie ontwikkeld. Als barista en trainer bij een koffieketen en koffiebrander in de Fenix Food Factory in Rotterdam, zag hij de link tussen de Zeeuwse branding en de smaak van authentiek gebrande koffie. In Café De Biet in Zierikzee wordt deze nieuwe ‘branding’ vanaf 19 maart geschonken.

Enkele maanden geleden besloot hij zijn eigen koffiemerk ‘De Zeeuwse Branding’ te ontwikkelen en op de markt te brengen. Op 19 maart beleeft ‘De Zeeuwse Branding’ haar primeur in Café De Biet in Zierikzee. Want koffie gebrand voor Zeeland hoort natuurlijk thuis in een echt Zeeuws café aan de haven! Koffieliefhebbers mogen die zaterdag een gratis kopje koffie proeven tussen 12.00 – 17.00 uur.

‘De Zeeuwse Branding’ is koffie gebrand voor Zeeland. Ze sluit prima aan bij al het moois en lekkers wat Zeeland al te bieden heeft. Bij een Zeeuwse babbelaar, een bolus of als afsluiter van een mosselenfestijn of kreeftendiner smaakt deze koffie prima.

Meer nieuws