Vier treffers op rij Provoost doen Stella Boys das om

In de zaalvoetbalcompetitie van ZieZaVo zag het er dreigend uit voor Van Oeveren/WIK met een 3-4-achterstand halverwege de tweede helft tegen Stella Boys/'t Centrum.

Echter, de wendbare en snelle Van Oeveren/WIK-speler Robin Provoost uit Scharendijke zette vier keer achter elkaar de verdedigers en keeper van Stella Boys op het verkeerde been. Met de 7-4-winst maakt Van Oeveren/WIK nog een kleine kans op het kampioenschap, alhoewel koploper De Strandloper/Ginsterveld geen fouten maakte tegen FC Hanse Staalbouw: 5-2. IJtama is definitief kansloos voor de hoogste klassering nadat het zich verslikte in Stella Boys/'t Centrum 2: 2-5. Deco Home Zierikzee, bekend om hun vechtlust, kwam terug van 3-7 tot gelijke hoogte 7-7. Maar Vivars.nl maakte in de laatste vijf seconden een einde aan hun opmars en scoorde alsnog 8-7. Het duel tussen FC Kerkwerve/'t Oliegeultje en De Strandlopers/Ginsterveld 2, de nummer één en twee in de tweede klasse, ging om de koppositie en waarschijnlijk het kampioenschap en de promotie. FC Kerkwerve/'t Oliegeultje kwam in de eerste helft op een 2-1-voorsprong en pas in de laatste fase van de tweede helft brachten Remco Theunisse en Camiel Kleppe de 4-1 op het scorebord. FC Kerkwerve heeft nu drie punten voorsprong en een wedstrijd minder gespeeld. Een spannend duel tussen Motorenboys en FAXE eindigde met 4-3 in het voordeel van Motorenboys. Fiets Outlet Zeeland had zijn voetbalavond niet en ging kansloos met 8-0 ten onder tegen Via Adviseurs. Spuiterij Elfrink trok met 3-1 aan het langste eind bij DDEZOM.