Volleyballers Forza bij de les tegen laagvlieger

De volleyballers van Forza hebben zich in korte tijd niet weer verslikt in een laagvlieger uit de tweede divisie C.

Tegen rode lantaarndrager HLB Van Daal/DS werd het zaterdagavond in sportzaal de Vanger 3-1 (25-21 25-23 25-12 19-25). HLB had aanvankelijk veel moeite met de opslag van de thuisploeg maar kwam allengs beter in haar spel waardoor ze Forza niet uit het zicht verloren. Een paar goede blokpunten brachten Forza de eerste setwinst. HLB bleef in het tweede bedrijf goed spelen en kwam halverwege met drie punten voor maar op vechtlust veroverde Forza nipt deze set, die cruciaal  was voor het verloop van de derde. HLB was namelijk mentaal gebroken en hierdoor had Forza een makkie in het derde bedrijf. Dat HLB aardig kan volleyballen, lieten ze zien in de vierde set die er niet meer toe deed. De vrouwen van Forza begonnen met veel overtuiging, servicedruk en mooie aanvallen, maar moesten het in eigen huis toch afleggen tegen Volley2Be: 1-3 (25-17 24-26 23-25 19-25). ,,Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe beter de tegenstander in de wedstrijd kwam", zag Forza-coach Hennie van Liere. ,,Bij ons ging de foutenlast omhoog en ebde de overtuiging weg."