Move4U duwt volleybalsters Forza vaster op laatste plaats

De volleybalster van Forza hebben een goede eerste set tegen Move4U geen vervolg kunnen geven.  In sportzaak de Vanger werd het 1-3 (25-20 18-25 23-25 20-25).

Het begin van het eerste vrouwenteam van de Schouwse club was zaterdagavond voortvarend met goede service, rake klappen een goed bewegende verdediging. Forza-trainer Hennie van Liere: ,,De tweede set gaf hetzelfde beeld, maar de vastigheid werd minder. De derde en de vierde set bleven de tegenstanders hetzelfde spelen en maakten wij meer individuele fouten. Dat was net het verschil in winst en verlies". Door de nederlaag staat Forza vaster op de laatste plaats. Drie ploegen boven haar hebben minder wedstrijden gespeeld en meer punten behaald.