Ladiesnight voor het goede doel
Ladiesnight voor het goede doel

Ladiesnight voor het goede doel

Algemeen

Op dinsdag 8 december is er TROTS – ladiesnight in Slot Moermond te Renesse.Het belooft een inspirerende avond te worden, geheel in kerstsferen, om stijlvol de feestdagen in te gaan. TROTS is een ladiesnight voor het goede doel. ,,Wij, een team van vijf dames, zijn er trots op dat er geld wordt opgehaald door middel van deze avond. Het draait om Stichting Jarige Job," zo laat de organisatie weten.

Er is aandacht voor fashion en ook is er een kleine kerstmarkt. Sluis Mode in Zierikzeezal in een fashion flits de trends voor de feestdagen laten zien en Agnes Cuisine zal een workshop geven. Verder zijn er nog veel meer deelnemende bedrijven, bijvoorbeeld Parfumerie De Zwaantjes.

Een kaartje voor deze avond bedraagt 15 euro. Hiermee steunt u al het goede doel Jarige Job. De verkooppunten zullen uitsluitend contant geld accepteren, dus let hier alstublieft op. De feestelijke avond begint om 19:00 buren duurt tot ongeveer 23:00 uur. De verkooppunten: Sluis Mode en Parfumerie De Zwaantjes (beiden Zierikzee) en Denise Haasbroek (denise.trots@outlook.com)

Stichting Jarige Job: niet elke verjaardag is een feest. Er zijn ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Op de mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautje, hangen er geen ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Dit omdat er geen geld is. Jarige Job maakt hier een einde aan en trakteert hen op een leuke dag door middel van verjaardagsboxen. Aan alles wordt gedacht: versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Meer nieuws