Wijnsteker zet IJtama op goede spoor in ZieZaVo

IJtama heeft met een 3-1-overwinning op Van Oeveren/WIK weer aansluiting gekregen met de koploper in de eerste klasse van de ZieZaVo, De Strandlopers/Ginsterveld.

Deze ploeg won afgetekend met 13-2 won van Deco Home Zierikzee. IJtama maakte het wel erg spannend want met nog acht minuten op de speelklok stond het met 1-0 achter. Toen kwamen er mooie acties van Bjorn Wijnsteker die de gelijkmaker scoorde. Van Oeveren/WIK was even de weg kwijt en daar profiteerde vooral Wijnsteker van met een mooie pass op zijn scorende medespeler Leendert Dooge. Vivars won met 2-1 van Stella Boys/'t Centrum 2 en ASZ (foto) nam afstand van de laatste plaats met een 7-2-overwinning op FC Hanse Staalbouw. In de tweede klasse nam FC Kerkwerve/Oliegeultje definitief de leiding met een 10-3-overwinning op VIA Adviseurs. Fiets Outlet Zeeland startte met een 0-2-achterstand tegen Spuiterij Elfrink. De ploeg kwam terug tot 3-3 en toen zelfs twee keer achter elkaar een tijdstraf van twee minuten moest incasseren, won Fiets Outlet Zeeland alsnog met 4-3. DDEZOM was gelijkwaardig aan Motorenboys en wist iedere keer van een achterstand terug te komen. maar in de slotfase was het Motorenboys die met 5-4 won.