N59 op Goeree-Overflakkee enkele dagen afgesloten
N59 op Goeree-Overflakkee enkele dagen afgesloten

N59 op Goeree-Overflakkee enkele dagen afgesloten

Algemeen

Rijkswaterstaat vervangt het asfalt op de N59 tussen Den Bommel en knooppunt Hellegatsplein.In verband met deze werkzaamheden is de N59 ter hoogte Den Bommel (kruising Schaapsweg – N59) en knooppunt Hellegatsplein van vrijdag 6 november 21:00 uur tot en met maandag 9 november 05:00 uur in beide richtingen afgesloten. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd van maximaal 30 minuten.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Verkeer vanuit de richting Numansdorp/Barendrecht op de A29 richting Den Bommel. Volg bij knooppunt Hellegatsplein de A29 richting Heijningen, de A4 richting Steenbergen en vervolgens bij Steenbergen via de N257 richting Sint Philipsland en de Philipsdam, via de N59 richting Oude-Tonge naar Den Bommel. Verkeer vanuit Den Bommel richting de A29 richting Numansdorp/Barendrecht Volg de N59 richting Oude-Tonge, via de N257, Philipsdam richting Steenbergen. Vervolgens via de A4 richting Heijningen en de A29 richting Numansdorp/Barendrecht. Bekijk ook de kaart van de adviesroute.

Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Het reserveweekend is van vrijdag 13 november tot en met maandag 16 november.

Meer nieuws