Zin om naar Goud voor Oud te gaan?
Zin om naar Goud voor Oud te gaan?

Zin om naar Goud voor Oud te gaan?

Algemeen

Ook zin om naar Goud voor Oud te gaan met optredens van Koos Alberts, Peter Beense, Karin Bloemen, Lenny Kuhr, Imca Marina en anderen? Dan is dit uw kans.Donderdag 28 januari barst de negende editie van het festival weer los in sportcentrum Westerschouwen in Burgh-Haamstede. Door de inzet van restaurantboerderij de Molenberg in Burgh-Haamstede is het muzikale feest gratis toegankelijk voor zo’n achthonderd ouderen. Die krijgen niet alleen een keur aan Nederlandstalige artiesten voorgeschoteld, ook voor de inwendige mens wordt traditiegetrouw gezorgd.

Veel kaarten gaan via de zorgcentra en de ouderenbonden al naar belangstellenden toe. Maar er zijn nog honderd vrijkaartjes. Ouderen die daar aanspraak op willen maken moeten een email sturen naar info@boerderijmolenberg.nl. Uit alle mails worden honderd gelukkigen geloot, die naar Haamstede kunnen komen. Let op: inzenden kan tot vrijdag 13 november (volgende week dus). Heeft u geen email, dan is er vast iemand in uw omgeving.

Volgens organisator Marcel Willemse is de belangstelling alle jaren erg groot. ,,Meestal krijgen we zo’n driehonderd verzoeken binnen van mensen, die niet bij de bonden zijn aangesloten. Maar vol is vol natuurlijk.” Op donderdag 28 januari rijden er weer bussen vanaf het hele eiland naar de sporthal.

Leden van de ANBO,afdeling Brouwershaven kunnen zich opgeven voor kaartjes voor Goud voor Oud op 28 januari 2016. Graag voor 1 december bij Klaas Mandemaker,tel,nr 401374. De afdeling Brouwershaven heeft haar leden in Brouwershaven,Zonnemaire,Noordgouwe,Dreischor en Nieuwerkerk.De afdeling van de ANBO is niet in staat haar leden zelf te benaderen. De andere ouderenbonden doen dat wel.

Meer nieuws