Huigsloot door naar finale Chocolate masters
Huigsloot door naar finale Chocolate masters

Huigsloot door naar finale Chocolate masters

Algemeen

Wat begon met pech (een gebroken onderdeel van zijn sierstuk) eindigde gelukkig in euforie.Van alle 20 deelnemers eindigde Ramon Huigsloot van Zeelandia bij de beste tien en mag vrijdag opnieuw aantreden in de grand finale waar hij met de beste patissiers uit de wereld de strijd aangaat.

De concurrentie was groot. De afgelopen twee dagen streden 20 wereldtoppers om een plek in de finale van de World Chocolate Masters (WCM). Het kaf kon niet van het koren worden gescheiden want op dit podium staat alleen maar koren. Een moeilijke taak voor de jury want op dit niveau gaat het echt om de kleinste details. Die finale halen was het ultieme doel maar nu deze stap is gezet, telt er voor Ramon maar één plek en dat is de titel.

Live de verrichtingen van Ramon en de andere 9 finalisten volgen is mogelijk op de website van de World Chocolate Masters. Via Live streaming kan de finale morgen (vrijdag) vanaf 10:00 uur op de voet worden gevolgd.(foto Ramon Huigsloot)

Meer nieuws