ZieZaVo: speler De Vries verrast doelman Groenendijk

ASZ-keeper Jan Groenendijk zal nog wel eens terugdenken aan de wedstrijd tegen Stella Boys/'t Centrum.

Twee minuten voor het einde verwerkte hij de bal niet goed, terwijl zijn medespelers al op de middenlijn stonden. Als een duiveltje uit doosje verscheen Stella Boys-speler Yorick de Vries voor zijn neus en maakte de winnende treffer 4-5. ASZ verloor de wedstrijd woensdag in Sportblok onnodig nadat ze lange tijd met 4-2 voorstond. IJtama begon sterk tegen koploper Strandloper/Ginsterveld. Tot de tweede helft (4-5) was er nog geen winnaar maar in de tweede helft doofde het vuur bij IJtama en won de ploeg uit Westerschouwen  alsnog met 7-11. Van Oeveren/WIK won met 4-1 van FC Hanse Staalbouw en Stella Boys/t Centrum 2 kwam niet verder dan 1-1 tegen Deco Home Zierikzee. Het was even slikken voor Faxe in de tweede klasse.Met nog anderhalve minuut op de klok scoorde FC Kerkwerve/Oliegeultje de winnende treffer met 4-5. DDEZOM was de sterkste ploeg tegen Fiets Outlet Zeeland met een 5-4-overwinning. Motorenboys scoort er de laatste wedstrijden op los. Nu was het VIA Adviseurs die er met 8-1 aan moest geloven.