Inzameling knuffels voor Sophia kinderziekenhuis

Algemeen

De zorg voor haar zoon heeft zoveel indruk gemaakt op Marja Meijers uit Zierikzee dat ze nu – jaren later – (nieuwe) knuffels gaat inzamelen voor de kinderen in het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam.Donderdag 22 oktober tussen 12.00-14.00 uur op het Havenplein in Zierikzee. Vierentwintig jaar geleden werd haar zoon geboren. Door zijn meervoudige handicap werd hij al vanaf zijn geboorte opgenomen in het Sophia. Daar is hij vele keren geopereerd. De opname op de intensive care heeft twee jaar en acht maanden geduurd. ,,Mijn zoon, maar ook ik en mijn dochtertje van toen vier jaar zijn daar met zoveel liefde verzorgd en gesteund om door deze zware periode heen te komen, “ laat Marja Meijers weten.

Inmiddels is haar zoon 24 en woont hij thuis. ’ s Nachts weliswaar aan de beademing, maar dat Marja zelf regelen. Ze besloot iets terug te doen voor het ziekenhuis en dat is het inzamelen van knuffels. Nieuwe knuffels welteverstaan in verband met de hygiëne. Mensen kunnen donderdag 22 oktober dus naar het Havenplein komen, waar die dag ook de markt is. Knuffels zijn welkom.

Geld ook, dat wordt gebruikt om gebak te kopen voor het personeel van het ziekenhuis. Tenzij bakkers bereid zijn dit te sponsoren, dan gaat het in te zamelen geld naar aan aankoop van kerstcadeautjes voor zieke kinderen.

Meer nieuws