Delta Sport speelt gelijk tegen medekoploper

Het eerste mannenteam van Delta Sport was tijdens de derde competitiewedstrijd in de hoofdklasse D bijzonder dicht bij de tweede zege. Het werd niettemin een gelijkspel tegen Kwieksport.

Met nog zo'n zeven minuten te gaan leidden de jonge handballers onder leiding van trainer Johan van der Voorn met twee doelpunten voorsprong. De voordelige marge stond echter niet na zestig minuten op het scorebord omdat Delta Sport zich geen raad wist met twee vrije doelpogingen en een strafworp. Het werd zaterdagavond in Den Haag derhalve 23-23. Kwieksport had haar eerste twee duels van het seizoen 2015/2016 gewonnen. Delta Sport, dat in haar eerste duel tegen TC Twist ook al winstkansen had, heeft na drie wedstrijden evenzoveel punten. Scores Delta Sport: Kevin Meulmeester, Tim Vleeshouwer 6, Thijs van Splunder, Dani van Crasbeek 4, Sebastian Hoftijzer 2, Martijn Ravia.