Sleuteloverdracht nieuwe scoutingplek Bru
Sleuteloverdracht nieuwe scoutingplek Bru

Sleuteloverdracht nieuwe scoutingplek Bru

Algemeen

Het clubhuis van de Bruse scouting is klaar en is gelegen op de hoek van het Bakkersgat (was vroeger een deel van de Molenweg) en de Vluchthavenweg. Hiermee is, nadat Scouting Bruinisse in 2008 haar oude stek aan de Grevelingen in verband met de uitbreiding van de jachthaven had verlaten, een eind gekomen aan de lange periode van wachten en plannen maken. Nu kunnen de scouts beginnen aan het inrichten van hun nieuwe clubhuis.

Vanaf november zullen de wekelijkse bijeenkomsten op het Bakkersgat (voorheen Molenweg) gehouden worden, In september hield Scouting Bruinisse altijd een open dag waarbij iedereen welkom was een kijkje bij ons te komen nemen. Dit jaar is de open dag komen te vervallen in verband met de aanstaande verhuizing. Kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen (die vrijwilliger willen worden) zijn altijd welkom bij ons om een kijkje te komen nemen bij de scouts in hun nieuwe clubhuis.

(foto De heer Bal van Bouwbedrijf Boogert heeft de sleutel van het nieuwe clubhuis van Scouting Bruinisse overhandigd aan Hopman F. Niese).

Meer nieuws