Getuigen gezocht van mishandeling Serooskerke

Algemeen

De politie is op zoek naar weggebruikers die getuige waren van een bedreiging op de N-57 bij Serooskerke.Het incident gebeurde woensdag 2 september tussen 12.00 en 12.30 uur op de N-57. De bestuurder (48) van een witte Fiat bedrijfsauto werd bij de verkeerslichten bij de kruising Schelphoek belaagd door een medeweggebruiker in een zilvergrijze Toyota Landcruiser.

Vermoedelijk was daar een verkeersirritatie aan voorafgegaan. De belager zette zijn auto voor de auto van de aangever en stapte uit. Door het geopende raam probeerde de verdachte het slachtoffer meerdere keren te slaan. Die kon de klappen ontwijken. Ook werden er bedreigingen geuit. Een klap ging mis en belandde op de deurstijl van de witte Fiat, waardoor schade ontstond.

De 48-jarige man uit Kloetinge deed aangifte van deze bedreiging. Van de verdachte is bekend dat het om een dertiger ging van ongeveer 1,80 met lang. Hij had een kaal hoofd en droeg een blauw shirt. De man reed in een zilvergrijze Toyota Landcruiser. Volgens de aangever waren diverse andere weggebruikers getuige van de gebeurtenissen.

Meer nieuws