Logo wereldregio.nl
Zevende editie van Oosterscheldeweek
Zevende editie van Oosterscheldeweek

Zevende editie van Oosterscheldeweek

Van 5 tot en met 12 september organiseert Nationaal Park Oosterschelde voor de zevende keer de Oosterscheldeweek.Elke editie start in één van de zeven Oosterscheldegemeenten. Met de start van deze editie in de gemeente Reimerswaal is de cirkel rond. In samenwerking met IVN Zeeland, de Oosterscheldegemeenten, gastheren, ondernemers, terreinbeheerders en vrijwilligers werken we opnieuw aan een onvergetelijke week op en rond een bruisende Oosterschelde.

De Oosterscheldeweek betrekt inwoners, recreanten, bedrijven, scholieren en toeristen bij de Oosterschelde. Tijdens de Oosterscheldeweek kan iedereen, van jong tot oud, kennismaken met belangrijke thema’s die in dit bijzondere gebied spelen. Het beleven van de Oosterschelde staat hierbij centraal.

De Oosterscheldeweek trapt op zaterdag 5 september af met een opening bij de Oesterij in Yerseke. Tijdens deze opening wordt het kunstwerk van de Oosterscheldeweek (een zeester, met 7 poten die symbool staan voor de 7 gemeenten rondom de Oosterschelde) overgedragen door Wethouder Melse van de gemeente Veere aan wethouder Vogelaar van Reimerswaal. www.np-oosterschelde.nl