Bruse Boys ook in derde bekerduel onderuit
Bruse Boys ook in derde bekerduel onderuit

Bruse Boys ook in derde bekerduel onderuit

Algemeen

Bruse Boys heeft ook de derde bekerwedstrijd verloren. Thuis tegen IFC werd het 0-5. ,,Kansloos", vatte Bruse Boys-trainer Wim Nieuwland het duel kort en krachtig samen.

Het merendeel van de eilandelijke voetbalploegen maakte geen beste beurt in de laatste en derde poulewedstrijd van het bekerseizoen 2015/2016. WIK'57 en MZC'11 waren na twee zeges kansrijk voor plaatsing voor de volgende ronde, maar verloren zaterdag van respectievelijk Sluiskil en Steenbergen waardoor het bekeravontuur voorbij is. Voor Duiveland duurt de bekercompetitie nog een ronde langer: twee gelijke spelen en een overwinning blijken daarvoor afdoende te zijn. Zelf speelde de Oosterlandse ploeg zaterdag met 2-2 gelijk tegen Nieuwdorp in een wedstrijd die beide teams met tien man eindigden. Omdat Luctor'88, een andere kanshebber voor plaatsing, ook 2-2 speelde, kwam het op gelijke hoogte met Duiveland: vijf punten nar drie partijen. Het doelsaldo is echter in het voordeel van de ploeg van coach Erwin van der Woerdt. Overigens maakt SKNWK ook nog kans op een vervolg in de bekerstrijd. Dan moet ze wel de zaterdag uitgestelde wedstrijd tegen Oostburg winnen.

UITSLAGEN BEKERCOMPETITIE DISTRICT ZUID I Derde ronde poulefase: Bruse Boys-IFC 0-5 Steenbergen-MZC'11 3-2 (2-1 Ramon Janson, 3-2 Corné Schilperoort) Nieuwdorp-Duiveland 2-2 (2-1 Ronald Zwager, 2-2 Robbert de Bruine) GPC-DFS 4-0 ZSC'62-Vlissingen 2-1 (1-1 Nicky van der Velden, 2-1 Jos Erades (foto) SKNWK-Oostburg uitgesteld WIK'57-Sluiskil 0-2

Vrouwen: De Alblas-MZC'11 1-8 (Ellen Boot, Daniëlle Boogert 2, Mirthe Berrevoets 2, Romy Messemaker, Jetske Meintema

Meer nieuws