Auto Legemaate zoekt autotechnicus / automonteur
Auto Legemaate zoekt autotechnicus / automonteur

Auto Legemaate zoekt autotechnicus / automonteur

Algemeen

Bekijk de vacature op Zeelandnet Wij, Autobedrijf Legemaate in Zierikzee, zoeken zoekt een autotechnicus die in ons bedrijf direct op niveau van eerste auto technicus, liefst met APK keurmeester diploma, aan de slag kan. Je werkzaamheden zullen afwisselend zijn, want we repareren, onderhouden en stellen diagnose naast Mazda's ook alle andere merken auto's.

Functie-eisen Je dient over de nodige ervaring en kennis te beschikken om deze functie goed uit te voeren en verwachten dat je zo veel mogelijk zelfstandig de klussen klaart. We stellen het op prijs als je initiatieven toont. Zeer belangrijk vinden we het contact met onze klanten; je moet je in kunnen leven in wat onze klant denkt en wil zodat je daar op een goede manier op kunt reageren en inspelen. Het liefst hebben we iemand die zo aan de slag kan. Als je denkt dat je dit graag wilt en kunt, maar misschien nog niet voldoende ervaring en kennis hebt, reageer dan ook en we bekijken de mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden Autobedrijf Legemaate is reeds vanaf 1969 Mazda dealer voor Schouwen-Duiveland. Bovendien beschikken we over ruime ervaring in onderhoud en reparaties aan andere merken dan Mazda. Verder behoren een Shell brandstofstation en een doe het zelf wasplaats tot de activiteiten. Autobedrijf Legemaate staat al die tijd voor kwaliteit en betrouwbaarheid en de wil om een langdurige relatie met de klant op te bouwen.

Autobedrijf Legemaate, Boerenweg 4, Zierikzee tel: 0111412686 info@autolegemaate.nl

Meer nieuws