Laatste appartement Duinlicht opgeleverd
Laatste appartement Duinlicht opgeleverd

Laatste appartement Duinlicht opgeleverd

Algemeen

Het laatste appartement van het project Duinlicht in Renesse is opgeleverd door DPP Vastgoed Groep uit Zierikzee. Het is de voltooiing van de herstructurering van Hotel De Zeeuwse Stromen. Dit hotel, dat al meer dan 40 jaar een stroom aan toeristen uit binnen- en buitenland herbergt, was toe aan een upgrade van de accommodaties gelegen buiten het hoofdgebouw. Met de uitvoering van het project Duinlicht is deze oude bebouwing naast het hotel verdwenen en bezit het nu moderne accommodaties in de vorm van appartementen, suites en villa’s om de tijd te trotseren. Ook de tuin en de inrichting van het terrein zijn flink aangepakt.

Duinlicht werd opgezet samen met projectontwikkelaar DPP Vastgoed Groep uit Zierikzee, die ruime ervaring heeft met recreatieprojecten zowel in binnen- als buitenland. De eerste fase van Duinlicht bestond uit 29 Duinvilla’s, die in hun geheel of als losse hotelsuites verhuurd kunnen worden. Om de nieuwbouw te kunnen financieren werden alle woningen verkocht aan particuliere beleggers, die daarvoor in ruil een flink deel van de verhuuropbrengsten opstrijken en er natuurlijk ook zelf gebruik van kunnen maken. Die opbrengst is aanzienlijk, aangezien het hotel vooral dankzij de unieke locatie op loopafstand van het strand een enorm hoge bezetting kent. Binnen enkele maanden was de eerste fase daarom zo goed als verkocht en kon er gebouwd worden. De Duinvilla’s zijn inmiddels een jaar in gebruik en vormen een groot succes.

Na de oplevering van de eerste fase startte de verkoop van de tweede fase, die bestond uit 26 appartementen. Deze appartementen liggen rond het al bestaande buitenzwembad van het hotel. De appartementen op de eerste verdieping hebben op de tweede verdieping een fraai dakterras, waar vandaan je een prachtig uitzicht hebt over het omringende duinlandschap. Aannemingsbedrijf van den Nieuwendijk uit Stellendam heeft met het strak vormgegeven appartementengebouw haar visitekaartje weer afgeleverd.

Meer nieuws