Prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen
Prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Algemeen

Welke ondernemer op Schouwen-Duiveland doet het meest aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Vanaf 1 september kunnen ondernemers op Schouwen-Duiveland zich kandidaat stellen via www.mvoprijs.nl. Daarna volgt een publieksstemming. Een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de MVO-prijs verdient. De winnaar wordt bekend gemaakt in het voorjaar van 2016. Stichting Switch organiseert de gemeentelijke MVO-prijs Schouwen-Duiveland met financiering van de gemeente en Rabobank Oosterschelde. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de komende jaren de duidelijke koplopers in hun sector.

Switch wil MVO stimuleren. Daarom hebben Switch, de gemeente Schouwen-Duiveland en Rabobank Oosterschelde samen besloten de MVO-prijs Schouwen-Duiveland in het leven te roepen. De MVO-prijs beloont de progressiefste ondernemer voor de voortrekkersrol die hij/zij daarin speelt, en zet andere vooruitstrevende ondernemers in het zonnetje.

Vanaf 1 september kunnen ondernemers zich via de site www.mvoprijs.nl aanmelden. Met zeven vragen kunt u uw ervaring en ambitie op MVO gebied benoemen. Eerst maakt de jury een selectie. Daarna kunnen alle inwoners van Schouwen-Duiveland, medewerkers en bedrijven stemmen op de zes genomineerde ondernemingen. De winnaar van de MVO-prijs Schouwen-Duiveland ontvangt de MVO Award ,een duurzame trofee gemaakt door kunstenaar Guus Voermans. Bovendien mag het bedrijf zich de komende twee jaar de duurzaamste MKB'er op Schouwen-Duiveland noemen.

Meer nieuws