Logo wereldregio.nl
Goed perspectief Duiveland, MZC'11 pessimistisch
Goed perspectief Duiveland, MZC'11 pessimistisch

Goed perspectief Duiveland, MZC'11 pessimistisch

Duiveland heeft zich een goede uitgangspositie verworven om na één seizoen derde klasse terug te keren in de tweede klasse.

De Oosterlanders speelden namelijk zaterdag in en tegen Nieuwdorp met 3-3 gelijk. Ronald Zwager (foto) nam alle goals voor zijn rekening. Mocht Duiveland de return, zaterdag 6 juni om 15.30 uur op het Oostersportpark, goed afsluiten tegen de ploeg van oud-assistent-trainer Thomas de Ridder, dan is de kans groot dat ze na de zomer tegen MZC'11 speelt. De Zierikzeese formatie heeft pessimistische perspectieven na de 3-0-nederlaag in en tegen Heerjansdam om promotie naar de eerste klasse te bewerkstelligen. Duiveland vertrok zaterdag met gemengde gevoelens van het voetbalveld in Nieuwdorp. Na een 0-2-voorsprong gaf Duiveland te veel ruimte weg en ging alles een stapje minder. Niemand had dan ook raar opgekeken als het bij rust 5-3 had gestaan. Na het laatste fluitsignaal, toen Duiveland van een 3-2-achterstand was teruggekomen, waren er wisselende reacties: de Oosterlanders hadden kunnen winnen en verliezen. Dat gold overigens ook voor Nieuwdorp.

UITSLAGEN NACOMPETITIE Voor een plaats in de eerste klasse: Heerjansdam-MZC'11 3-0

Voor een plaats in de tweede klasse: Nieuwdorp-Duiveland 3-3 (0-1, 0-2 en 3-3 Ronald Zwager)

Voor een plaats in de derde klasse: SKNWK-Nieuwland 3-2 (1-0 Robbert Padmos, 2-0 Ali Zaman, 3-1 Remco van den Berge) - (verslag volgt later op deze site)