Den Haene doet mee aan Zonne-actie

Algemeen

LTC Den Haene (tennis) in Schuddebeurs doet mee aan de wedstrijd ‘Zet je vereniging in het zonnetje’.Het Zon Effect organiseert deze wedstrijd voor Zeeuwse vrijetijdsverenigingen. Zij kunnen gratis zonnepanelen winnen als zij door een van hun leden zijn aangemeld bij Het Zon Effect. Tot en met 21 juni kan iedereen stemmen op LTC Den Haene via de website van Het Zon Effect www.hetzoneffect.nl. De vereniging met de meeste stemmen, ontvangt van Saman Groep uit Zierikzee een gratis set van tien zonnepanelen, inclusief omvormer en montage.

De vereniging die de meest ludieke actie verzint om stemmen werven, wint de originaliteitsprijs en verdient daarmee ook zo’n set. Op vrijdag 26 juni maken ZMf en Zeeuwind de twee winnende verenigingen publiekelijk bekend en is de feestelijke prijsuitreiking. Bekijk het originele filmpje dat de club heeft gemaakt om stemmen te werven via youtube: http://youtu.be/icJ-bW0HO7g

De wedstrijd ‘Zet je vereniging in het zonnetje’ maakt onderdeel uit van de gezamenlijke inkoopactie Het Zon Effect van de ZMf en Zeeuwind. Via deze gezamenlijke inkoopactie kunnen particulieren tegen een zeer scherp tarief zonnepanelen op hun dak krijgen. Alle informatie daarover is te vinden op www.hetzoneffect.nl.

Meer nieuws