Fraaie treffer Hubregtse voor winnend Goes

Jeremy Hubregtse heeft een mooie treffer voor zijn rekening genomen in de door Goes met 3-0 gewonnen wedstrijd van GDA.

De Scharendijkse voetballer (links op de foto) passeerde met 'buitenkantje rechts' via een fraaie boogbal de GDA-keeper en zorgde daarmee voor de 2-0. Het was nog de vraag of Hubregtse zondag tegen GDA kon spelen want hij raakte dinsdag op de training geblesseerd aan zijn enkel. Na de warming up werd besloten toch te spelen en met succes dus. Naast Hubregtse stonden ook Bruenaar Dimitri Hooftman (springend op de foto), Oosterlander Leen IJzelenberg (rechts) en Gert-Jan Tierie (midden) uit Nieuwerkerk, van wie nog niet zeker is of hij bij Goes blijft, in de basis. Renessenaar Ray Kroon, terug van een schouderblessure, viel enkele minuten voor rust in omdat spits Bart Deprez uitviel met een hamstringblessure. Door de overwinning blijft Goes in de race voor een plek in de nacompetitie.