Stella Boys loopt iets van achterstand in

In de eerste van de ZieZaVo-competitie is Stella Boys/'t Centrum twee punten ingelopen op  koploper De Strandloper/Ginsterveld.

Stella Boys lukte het om in een moeizame wedstrijd tegen Airpack een 7-4-overwinning uit het vuur te slepen terwijl De Strandloper/Ginsterveld een gelijkspel (1-1) tegen Van Oeveren/WIK speelde. Daar had De Strandloper/Ginsterveld nog geluk bij want in de laatste minuut verzilverde Van Oeveren/WIK speler Mike de Voogd de strafschop niet. De Strandloper rest nu nog vijf punten voorsprong op Stella Boys. Motorenboys is bezig met een goede reeks en won in Sportblok met 4-2 van FC Hanse Staalbouw. IJtama had een riante voorsprong op ASZ maar de winst bleef met 6-5 net aan de goede kant van de Oosterlanders. In de tweede klasse heeft Stella Boys/'t Centrum 2 de naaste rivaal, Deco Home Zierikzee, met 5-4 verslagen. Hierdoor staat Stella Boys alleen aan de leiding met vier punten voorsprong op Deco Home Zierikzee. Faxe verspeelde een 3-0-voorsprong in de tweede helft tegen VIA Adviseurs dat uiteindelijk won met 4-5. De Strandloper/Ginsterveld 2 won met 4-1 van De Vlinder en FC Kerkwerve/Oliegeultje won met 4-2 van Fiets Outlet Zeeland.